0516 - 423322 info@aanhetwerk.com

aan het werk

ik zoek personeel

Bent u op zoek naar een uitzendpartner
die met beide benen op de grond staat?

“Wij vinden de juiste persoon voor uw bedrijf.”

Een partner die enthousiast is, van aanpakken weet en zich verdiept in uw bedrijfscultuur om zo de juiste persoon voor uw bedrijf te vinden? Dan bent u bij Aan het Werk Uitzendburo al 24 jaar aan het goede adres!

Wij concentreren onze activiteiten bewust regionaal in het Noorden van het land. Met ons team, dat de cultuur van uw bedrijf leert kennen, zoeken wij de uitzendkrachten die bij u passen. Een klein team, dat praat en werkt wel zo prettig.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker voor (op termijn) een vaste aanstelling op termijn, of een tijdelijke kracht die bij drukte, seizoenswerk of ziekte kan bijspringen, het kan allemaal.

Het is belangrijk voor u om te werken met een uitzendbureau dat zijn zaken op orde heeft als het gaat om certificeringen en betalingen. Wij zijn lid van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU) en we zijn NENN 4400-1 gecertificeerd.

Benieuwd geworden naar wie wij zijn en hoe wij werken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en u te informeren over de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons kantoor in Haulerwijk! Loop gerust eens binnen.

Social media

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort, waardoor we pijlsnel beslissingen kunnen nemen. Wij streven ernaar om nuchter, eerlijk, open en gezamenlijk te handelen.
Bij ons is iedereen belangrijk en zoeken we altijd naar de geschikte match!

Wij zijn gecertificeerd