0516 - 423322 info@aanhetwerk.com

aan het werk

ik zoek werk

Ben je op zoek naar (ander) werk?
Dan ben je bij ons aan het goede adres!

“Het is hier net een huiskamer”

Dit is de meest gegeven eerste reactie van onze uitzendkrachten als ze bij ons binnen komen lopen. En dat is precies waar wij voor staan! Bij ons hangt een open en informele sfeer en hierdoor voelen uitzendkrachten zich op hun gemak. Onder het genot van een kopje koffie maken wij graag kennis met jou, want wij vinden dat kwaliteiten verder gaan dan alleen een CV. Met een informeel praatje hopen we je beter te leren kennen en de perfecte baan voor je te vinden!
Wij hebben een heel gevarieerd klantenbestand, maar mocht er toch niks voor je bij zitten, geen paniek! Wij gaan actief voor jou op zoek naar bedrijven die bij jou passen.

De deuren staan altijd voor je open, dus kom gerust eens bij ons langs! Lukt dat niet? Schrijf je dan online in, of reageer op een van onze vacatures. Wil je weten wat er met jouw gegevens gebeurt, lees dan ons privacy statement.

Social media

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort, waardoor we pijlsnel beslissingen kunnen nemen. Wij streven ernaar om nuchter, eerlijk, open en gezamenlijk te handelen.
Bij ons is iedereen belangrijk en zoeken we altijd naar de geschikte match!

Wij zijn gecertificeerd