0516 - 423322 info@aanhetwerk.com

Sinds 1995

Over ons

In 1995 opende Aan Het Werk Uitzendburo voor het eerst haar deuren in Haulerwijk.

Aan Het Werk Uitzendburo

Haulerwijk is een klein dorp op de provinciegrenzen van Friesland, Groningen en Drenthe. Deze centrale ligging heeft er toe bijgedragen dat Aan Het Werk een regionale functie is gaan vervullen op het gebied van uitzenden en andere personeelsdiensten. Het is altijd de ambitie van ons geweest om dichtbij de klant te staan en betrokken te zijn bij de uitzendkracht. In de afgelopen 24 jaar zijn we er goed in geslaagd om zowel bij opdrachtgevers als uitzendkrachten naamsbekendheid en vertrouwen te verwerven. Onze kracht zit in de persoonlijke aanpak, werken met korte lijnen en het streven om samen te werken. Ons karakter is nuchter, open en direct.

Het werkterrein heeft in de afgelopen 24 jaar een grote ontwikkeling door gemaakt. Naast ons bestaansrecht als bron voor tijdelijke arbeidskrachten zijn wij steeds meer een gesprekspartner geworden op het gebied van personeelsvraagstukken. De steeds ingewikkelder wet- en regelgeving voor zowel het uitzenden als het werkgeverschap in ruime zin vereist kennis van zaken. Kennis waarover wij beschikken en die wij graag met onze klanten delen.

Social media

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort, waardoor we pijlsnel beslissingen kunnen nemen. Wij streven ernaar om nuchter, eerlijk, open en gezamenlijk te handelen.
Bij ons is iedereen belangrijk en zoeken we altijd naar de geschikte match!

Wij zijn gecertificeerd